Drukkerij CCL-label Oss

Drukkerij CCL-label Oss

Drukkerij CCL-label te Oss

Bijzonderheden

CCL Label, afdeling Healtcare in Oss krijgt een nieuwe locatie! Omdat de productie de afgelopen jaren is blijven groeien, is er beperkte groeicapaciteit op de huidige locatie, wat resulteert in een nieuwe, state-of-the-art faciliteit. Er komt een hoogwaardige drukkerij met productieruimten, warehouse en kantoorgedeelte met bedrijfskantine van circa 7.000 m2 BVO.

CCL-label heeft naast de vigerende BENG eisen ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Het gebouw is voorzien van een gasloze installatie door toepassing van warmtepompen, luchtbehandeling met regeneratieve warmteterugwinning, energiezuinige bevochtiging, zonnepanelen, energiemonitoring, intelligente energiezuinige lichtsystemen in het kantoordeel, productieruimte en warehouse. De nieuwe locatie is dusdanig ingericht dat het ook voor medewerkers niet alleen een gezonde maar ook inspirerende werkomgeving wordt.

Parallel aan de nieuwbouw heeft door CCL-label aanpassing plaatsgevonden van het productieproces. Naast een LEAN productie filosofie is de fabriek gebouwd van een conventionele opzet en distributie naar just-in-time delivery. De productieruimte is zodanig ingericht dat op klantspecificatie de productie uitgevoerd wordt, afgewerkt, en in een zeer korte tijd leverbaar bij de klant.
Complexe machinelijnen naar de laatste stand van de techniek en milieueisen zijn daarvoor aangeschaft en bestaande machines ondergaan een upgrade.

CCL-label is qua verlichting uitgerust met energetisch de allerbeste oplossing die er op het moment beschikbaar is:100% LED armaturen. Verlichting die automatisch gedimd wordt op basis van toetredend daglicht oftewel een daglichtafhankelijke lichtregeling. Dit in optimale combinatie met lichtsensoren en machineverlichting die schakelt op aanwezigheid.

Opdrachtgever
CCL Label Oss B.V.

Architect
Cock Struycken architektenburo avb bna

Bruto Vloeroppervlakte
7.000  m²

Stadium
In uitvoering

Heeft u vragen of wilt u advies?

Sportcomplex SJC Noordwijk

Sportcomplex SJC Noordwijk

Sportcomplex SJC Noordwijk

Artist Impressions: © Grosfeld Bekkers Van der Velde Architecten

Bijzonderheden

Nabij de hoofdtoegangsweg van Noordwijk wordt een nieuwe sportcomplex gebouwd.

Het complex bestaat uit een sporthal welke ook als poppodium kan functioneren alsmede het sportcomplex van de voetbalvereniging SJC.

De sporthal is half verdiept waardoor de kantine en andere ruimten van SJC rondom uitkijken op de velden.

Het sportcomplex is gasloos ontworpen. Voor de verwarming en warmtapwater zijn luchtgekoelde warmtepompen toegepast.

De verschillende functies hebben eigen luchtbehandelingskasten zodat deze op eigen bedrijfstijden kunnen functioneren.

Het complex is voorzien van LED verlichting, waarbij ook diverse detaillering is uitgelicht.

Om de energiekosten per gebruiker te kunnen verrekenen, zijn diverse tussenmeters toegepast.

 

Plaats
Noordwijk

Opdrachtgever
Gemeente Noordwijk

Architect
Grosfeld Bekkers Van der Velde Breda

Bruto Vloeroppervlakte
4.100 m²

Stadium
In uitvoering

Heeft u vragen of wilt u advies?

DOMUSDELA Eindhoven

DOMUSDELA Eindhoven

DOMUSDELA Eindhoven

Foto’s: Ossip van Duivenbode

Bijzonderheden

Rijksmonument klooster Mariënhage.

De Paterskerk, het voormalig Augustinianum en de Studentenkapel in het centrum van Eindhoven krijgen een nieuwe functie. De herbestemming levert een nieuw ceremoniehuis, ontmoetingsplekken en slaapfaciliteiten op. De cultuurhistorische waarde (Rijksmonument) van het gebied Mariënhage moet behouden blijven, maar tegelijkertijd moet het ook een plek worden voor ontmoeting, verbinding en verdieping.

 

Huisman & Van Muijen is na afronding van het Definitief Ontwerp betrokken geraakt bij DomusDela.

Plaats
Eindhoven

Opdrachtgever
Coöperatie DELA

Architect
Diederen Dirrix / Architecten EN-EN

Bruto Vloeroppervlakte
9.200 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?

Parkeerhuis Minerva Parking Amsterdam

Parkeerhuis Minerva Parking Amsterdam

Parkeerhuis Minerva Parking Amsterdam

Bijzonderheden

Huisman & Van Muijen is bij deze parkeergarage betrokken geweest bij de begeleiding van de installateur, van ontwerp tot en met uitvoering. De installateur heeft het installatietechnisch ontwerp gemaakt en wij hebben de werktekeningen gecontroleerd en waar nodig advies gegeven. In de parkeergarage kunnen 620 auto’s parkeren en 200 fietsen en heeft een grootte van 22.000 m2 BVO.

De architect van deze parkeergarage is Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam. Onze opdrachtgever is Houthavens Beheer B.V. (Heren2)

Photocredits Homines Bouw BV

 

Plaats
Amsterdam

Opdrachtgever
Houthavens Beheer B.V.

Architect
Dedato ontwerpers en architecten

Bruto vloeroppervlakte
22.000 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?

DePetrus kerk Vught

DePetrus kerk Vught

DePetrus kerk Vught

Bijzonderheden

In 2014 is de restauratie van de Petruskerk afgerond en is het nu aan de huurders om de ruimtes binnenin de kerk klaar te maken. De volgende organisaties worden er gehuisvest:

  • Bibliotheek Vught
  • Museum Vught
  • ABZ (Anders Bezig Zijn)
  • Wereldwinkel

Huisman & van Muijen heeft in opdracht van de huurders een klimaat/verwarmingsinstallatieconcept bepaald en dit verder uitgewerkt. Door middel van een CFD-berekening is het klimaat gesimuleerd en getoetst of het met het klimatiseringsconcept de vooraf bepaalde klimaateisen per ruimtefunctie behaald konden worden. Op basis van de eerste simulatie is het concept bijgesteld en is er een inschatting gemaakt van het energieverbruik om een goede inschatting van de exploitatielasten te kunnen maken.

 

Plaats
Vught

Opdrachtgever
BBN Adviseurs

Architect
Hanrath Architecten Rotterdam

Bruto vloeroppervlakte
2.300 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?