Sinds 1937

Ons verleden bepaalt onze toekomst. In 1937 zetten de heren Huisman en Van Muijen de eerste stappen naar vooruitstrevend ondernemerschap. Vanaf 1964 maakt de B.V. een sterke ontwikkeling door via projecten in onderwijs, gezondheidszorg en utiliteit.

In de jaren ’80 en ’90 groeit het bedrijf uit tot een onafhankelijk installatietechnisch ingenieursbureau op het gebied van hoogwaardige geïntegreerde ontwerpen. Sindsdien gaat technische kennis hier hand in hand met kennis van procesbeheersing.

Heden

Huisman & Van Muijen doet heel veel verschillende dingen voor heel veel verschillende opdrachtgevers. De overheid, het bedrijfsleven, musea, de gezondheidszorg, banken, het onderwijs etcetera.

Toch zit er een rode draad in ons werk. Huisman & Van Muijen staat voor advies in installaties in de meest brede (en specialistische) zin van het woord. Complexe installaties voor innovatieve omgevingen en eigentijdse gebouwen. Eenvoud is namelijk het passende antwoord op complexiteit. Eenvoud leidt tot efficiency en een prettige leef- en werkomgeving. Dat bewijzen wij dagelijks in de praktijk. Onze diensten spreken duidelijke taal. Onze aandacht begint bij het comfort van u en uw mensen.

Heeft u vragen of wilt u advies?