Visie

Onze professionals verdiepen zich volledig in wat een gebouw en de mensen welke zich daarin begeven nodig hebben.
Samen streven we altijd naar het allerbeste onafhankelijke advies met innovatieve installaties die klaar zijn voor de toekomst.
Ons adviesbureau is helder, transparant met oog voor omgeving, budget, materiaal én met mensen die staan voor uw project.

 

Behaaglijkheid

Techniek is ons middel, behaaglijkheid ons doel. Medewerkers leveren goede prestaties in een behaaglijk binnenklimaat. Wij streven naar optimaal comfort voor iedereen. Dat gaat verder dan (ARBO) wetten en regels. Kleur, akoestiek, beleving en emotie spelen ook een rol. Gelukkig beschikken wij over innovatieve installatietechnische kennis die alle grenzen overtreffen.

 

Duurzaamheid

Duurzame oplossingen komen voort uit gezond verstand. Als installatieadviseur werken wij daarom nauw samen met de architect. Bewust en zorgvuldig samen keuzes maken. Met alle aandacht voor de huidige en toekomstige generaties. Met alle respect voor natuurelementen zoals water, lucht en zonlicht. Samen met alle betrokkenen realiseren wij een “duurzaam” gebouw.

 

Innovatief

Elk gebouw spreekt zijn eigen taal. Functies, eisen en de stijl van de architect bepalen de richting. Het is de kunst deze taal te begrijpen en te “vertalen” naar een stimulerend ontwerpproces. Samenwerken is dan een absolute must.

 

Vanaf het begin dient het ontwerpteam elkaar te vinden in ideeën, ambitie en grensverleggende confrontaties. Innovatieve en verantwoorde oplossingen zijn dan het resultaat. Een belangrijk proces dat leidt tot het onderscheidende vermogen van Huisman & Van Muijen.

 

Huisman & van Muijen

Rompertdreef 1
5233 ED ‘s-Hertogenbosch

Postbus 70558
5201 CZ  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer
(073) 64 21 255
E-mailadres:
info@hvm.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?