Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

Huisman & Van Muijen zoekt TALENT m/v

Projectleider Werktuigbouwkunde

 

OVER> Huisman & van Muijen staat voor advies in installaties in de meest brede zin van het woord. Wij spelen al jaren mee in de top op het gebied van complexe installaties voor innovatieve omgevingen en eigentijdse gebouwen zowel nationaal als internationaal. Van musea zoals Naturalis en het Rembrandthuis tot vliegvelden, theaters, popcentra, brandweerkazernes, clean-rooms, woontorens, winkelcentra en kantoorgebouwen. We zijn trots op de bijzondere projecten en samenwerkingen die we op onze naam hebben staan en zijn helemaal klaar voor de toekomst.

JOUW FUNCTIE> Als projectleider ben je een spil in het web binnen onze organisatie. Je bent een teamspeler, hebt groot doorzettingsvermogen en commerciële affiniteit. Je gaat leidinggeven aan de samengestelde projectgroep per project en zorgt ervoor dat projecten kwalitatief, kwantitatief en kostentechnisch succesvol afgerond worden. In overleg met je collega’s coördineer je de afdelingsplanning en sta je nauw in contact met de adviseur. Je hebt een Universitaire- of HBO technische opleiding genoten, aangevuld met vaktechnische opleidingen zoals HIT of TVVL.

JOUW TAAK> Je bent in alle opzichten de inspirerende en organisatorische leider van de projectgroep en van een vakdiscipline. Je zorgt ervoor dat projecten zo goed en zo efficiënt mogelijk worden afgehandeld binnen de beschikbaar gestelde tijd en het beschikbaar gestelde installatiekostenbudget. Je bereidt projecten goed voor, je verzamelt de benodigde gegevens en benadert tijdig de diverse instanties. Voor projecten waarbij meerdere vakgebieden door ons bureau worden behandeld, werk je nauw samen met de collega’s van andere vakgebieden. Je krijgt de vrijheid om naar eigen inzicht een taakverdeling te maken en bepaalde taken te delegeren in jouw projectgroep waarbij ook de daarbij behorende verantwoordelijkheden op de schouder van betrokken medewerker komen te liggen. Per project zorg je voor vaststellen van een urenraming, het plannen van de bezetting van je groep en het bewaken van de kosten/ budget. De planning en urenraming dienen in overleg met de adviseur te worden opgesteld. In onderling overleg met de collega projectleiders dient de overall afdelingsplanning te worden opgesteld en gecoördineerd. Je draagt zorg voor een goede kennisuitwisseling in de projectgroepen en stimuleert de medewerkers om het kennisniveau te vergroten.

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en goede perspectieven met een passend salaris. Met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 vrije dagen en daarnaast diverse doorgroeimogelijkheden en studiemogelijkheden. Je geniet een grote mate van vrijheid voor het realiseren van je projecten; daarnaast biedt HvM de mogelijkheid om een paar dagen per week thuis te werken. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken.

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

Word jij ons nieuwe talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073) 6421255.

Huisman & van Muijen
T.a.v. de heer Matthijs Dull
info@hvm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Huisman & van Muijen

Rompertdreef 1
5233 ED ‘s-Hertogenbosch

Postbus 70558
5201 CZ  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer
(073) 64 21 255
E-mailadres:
info@hvm.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?