Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

Huisman & Van Muijen zoekt TALENT m/v

Medewerker EP Adviseur

 

OVER> Huisman & van Muijen staat voor advies in installaties in de meest brede zin van het woord. Wij spelen al jaren mee in de top op het gebied van complexe installaties voor innovatieve omgevingen en eigentijdse gebouwen zowel nationaal als internationaal. Van musea zoals Naturalis en het Rembrandthuis tot vliegvelden, theaters, popcentra, brandweerkazernes, clean-rooms, woontorens, winkelcentra en kantoorgebouwen. We zijn trots op de bijzondere projecten en samenwerkingen die we op onze naam hebben staan en zijn helemaal klaar voor de toekomst.

JOUW FUNCTIE> Als medewerker EP adviseur heb je ervaring in de klimaattechniek als klimaattechnische tekenaar.

JOUW TAAK> Samen met een EP adviseur verricht je de opname van panden en verzamelt daarbij alle benodigde informatie. Je verwerkt de gegevens in het VABI programma en bepaalt in overleg met de EP adviseur een Energielabel. Vanzelfsprekend weet je (bijna) alles van de werking, kwaliteit en eigenschappen van de installaties. Je bent enthousiast en vindt het leuk om kennis te delen en goede contacten te onderhouden met onze interne medewerkers en EP adviseurs.

JOUW KENNIS> Je beschikt over een opleiding op MBO of een gelijkwaardig niveau. Kennis van VABI is een pré.

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en goede perspectieven met een passend salaris. Met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 vrije dagen en daarnaast diverse doorgroeimogelijkheden en studiemogelijkheden. Daarnaast biedt HvM de mogelijkheid om een paar dagen per week thuis te werken. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken.

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

Word jij ons nieuwe talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073) 6421255.

Huisman & van Muijen
T.a.v. de heer Matthijs Dull
info@hvm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Huisman & van Muijen

Rompertdreef 1
5233 ED ‘s-Hertogenbosch

Postbus 70558
5201 CZ  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer
(073) 64 21 255
E-mailadres:
info@hvm.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?