Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

Huisman & Van Muijen zoekt ONTWERPEND TALENT m/v

Engineer Werktuigbouwkunde

 

OVER> Huisman & van Muijen staat voor advies in installaties in de meest brede zin van het woord. Wij spelen al jaren mee in de top op het gebied van complexe installaties voor innovatieve omgevingen en eigentijdse gebouwen zowel nationaal als internationaal. Van musea zoals Naturalis en het Rembrandthuis tot vliegvelden, theaters, popcentra, brandweerkazernes, clean-rooms, woontorens, winkelcentra en kantoorgebouwen. We zijn trots op de bijzondere projecten en samenwerkingen die we op onze naam hebben staan en zijn helemaal klaar voor de toekomst.

JOUW FUNCTIE> Als Engineer Werktuigbouwkunde beschik je over ervaring en capaciteiten om tekenaars en overige ontwerpers aan te sturen. Je verricht alle werkzaamheden om het project te realiseren. Wij zoeken een ervaren ontwerper die ook kan aansturen. Ontwerpen in BIM is mooi meegenomen maar is niet noodzakelijk.

JOUW TAAK> Door jouw goede theoretische kennis ben je in staat de benodigde berekeningen en tekeningen te (laten) maken. Je zorgt voor optimale rapportage van de projectvoortgang en urenbewaking en je bent goed op de hoogte van alle geldende normen, richtlijnen en voorschriften.

Een goed project heeft ook alles te maken met een optimale controle en beoordeling van het gemaakte werk. Dit sluit perfect aan op jouw vaardigheden. Je beschikt over een goed kostenbegrip en je beheerst begrotingstechnieken om alle ontwerpen zo efficiënt mogelijk uit te werken op het gebied van materialen, werk- en uitvoeringsmethoden.

Vanzelfsprekend voer je (eventueel samen met de projectleider) optimale gesprekken met opdrachtgevers, architecten en overheidsinstanties voor de juiste voortgang van het project. Je volgt alle ontwikkelingen op het gebied van engineering en onderhoudt goede contacten met alle betrokken partijen en medewerkers.

JOUW KENNIS> Je beschikt over een HBO of MBO opleiding aangevuld met vaktechnische opleidingen zoals MIT, HIT en/of TVVL of een gelijkwaardig diploma.

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en prachtige perspectieven met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibiliteit, loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en eventueel gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken. Tot slot zorg je voor een doeltreffende en efficiënte inzet van onze automatisering.

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

Word jij ons nieuwe ontwerpende talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073) 6421255.

Huisman & van Muijen
T.a.v. de heer Matthijs Dull
info@hvm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Huisman & van Muijen

Rompertdreef 1
5233 ED ‘s-Hertogenbosch

Postbus 70558
5201 CZ  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer
(073) 64 21 255
E-mailadres:
info@hvm.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?