Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

Huisman & Van Muijen zoekt ONTWERPEND TALENT m/v

BIM (junior) Engineer E

 

JOUW FUNCTIE> Als BIM (junior) Engineer werk je mee aan onze verschillende projecten. Je verricht alle werkzaamheden in een integraal BIM-model om zo’n project te realiseren. Daarvoor beschik je over enige ervaring en capaciteiten om de elektrotechnische installaties te ontwerpen en te moduleren in Revit.

JOUW TAAK> Door jouw goede theoretische kennis ben je in staat de benodigde berekeningen te maken en principes te vertalen in het Revit-model. Je bent goed op de hoogte van geldende normen, richtlijnen en voorschriften. Je houdt de ontwikkelingen op verduurzaming nauwkeurig in de gaten en past waar mogelijk de nieuwste innovaties toe.

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en prachtige perspectieven en een passend salaris. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken. Tot slot is de mogelijkheid er om je kennis middels cursussen te verbreden.

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

Word jij ons nieuwe ontwerpend talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073) 6421255.

Huisman & van Muijen
T.a.v. de heer Matthijs Dull
info@hvm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Huisman & van Muijen

Rompertdreef 1
5233 ED ‘s-Hertogenbosch

Postbus 70558
5201 CZ  ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer
(073) 64 21 255
E-mailadres:
info@hvm.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?