Magna Plaza Food Court Amsterdam

Bijzonderheden

Op de 2e verdieping van het bijzondere monument Magna Plaza is een Food Plaza gerealiseerd.

Technisch gezien heeft Huisman & van Muijen 3 grote uitdagingen opgelost.

Voor de afzuiging (en luchttoevoer) van alle keukens (totaal 20 stuks) zijn 7 nieuwe luchtbehandelingskasten met een totaal debiet van 60.000 m3/h opgesteld. Het spreekt voor zich dat er veel creativiteit en afstemming nodig is geweest voor het opstellen van de lbk’s almede het kanaalwerk naar de dakkappen en de 2e verdieping. Alle keukens kunnen de afzuiging in 4 standen schakelen. Tevens via GBS uitleesbaar en instelbaar.

Om sparingen in de monumentale vloeren te voorkomen is er gekozen voor een vaccuum systeem voor het afvoeren van vuilwater. Hiermee wordt ook het maximale afvoerdebiet beperkt.

Het totaal beschikbaar elektrisch vermogen was een uitgangspunt voor het ontwerp. Door het toepassen van railkokersystemen is het gelijktijdig vermogen optimaal te spreiden.

Met bovenstaande systemen is een flexibele opzet gegarandeerd en kunnen uiteenlopende huurders worden voorzien van voldoende afzuiging, vuilwaterafvoer en elektrisch vermogen. Uiteraard wordt er per unit ook koudwater, data-aansluitingen en een aardgas aangeboden

Plaats
Amsterdam

Opdrachtgever
Lianeo Real Estate

Architect
Hans Ruijssenaars Architecten Amsterdam

Bruto Vloeroppervlakte
1.200 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?