Nieuws

Oog voor Duurzaamheid

Gebouw

 ->In onze eigen kantooromgeving streven wij naar een zo laag mogelijke energieverbruik en gebruik van grondstoffen. Onze klimaatinstallaties zijn zeer energiezuinig en ons kantoor is voorzien van ledverlichting met aanwezigheidsschakeling. Alle ICT-apparatuur is geselecteerd op een laag energieverbruik.

 ->We werken volledig digitaal, zodat er nauwelijks nog kantoorpapier verbruikt wordt.
HvM is lid van de Paper for Paper community, dit is het proces van papier inzamelen, papier recyclen en papier terug leveren. Als zodanig leveren wij papier aan de community en kopen dit terug als hygiënepapier en kantoorpapier. 

 ->In mei 2020 is er een bijenkorf in de tuin bij ons kantoor geplaatst. De tuin van HvM is zo bloemrijk mogelijk gemaakt. Hiermee willen we de natuur een extra duwtje in de rug geven.

 ->Wij streven ernaar om een groot deel van vergaderingen en afstemming online te doen.
Dit scheelt veel (carpool) kilometers met onze auto’s.

 ->Alle medewerkers worden in de gelegenheid gesteld om ca. 50% van de tijd thuis te werken. Er is een vergoeding voor de kosten van een goede thuiswerkplek en de dagelijkse kosten hiervan.

 Maatschappelijk betrokken

 ->Sinds 2 februari 2012 is HvM Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Hiermee steunen we de stichting en haar huisvestingsprojecten voor de allerarmsten.

 ->Sinds 1 maart 2020 is HvM zakenvriend van de Prinses Máxima Centrum Foundation. We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren, zodat de missie “Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven” bereikt kan worden.

 Meer over ons beleid vind je op: hvm.nl/over-hvm-mvo

Heeft u vragen of wilt u advies?