Nieuws

Medewerker aan het woord: Roel van Vugt

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Mijn naam is Roel van Vugt (42 jaar) en ik ben sinds 2001 werkzaam bij Huisman & van Muijen. Ik ben begonnen als tekenaar en in de loop van de jaren doorgegroeid naar projectleider. Door mijn ontwikkeling binnen de organisatie heb ik allround ervaring: van ontwerpen, uitwerken en bestekken maken tot de uitvoering bij projecten.

Wat kun je vertellen over de organisatie?

Binnen HvM kennen we een open en prettig werkklimaat. We zijn flexibel en zeer klantgericht. Wanneer we voor uitdagingen staan, lossen we deze graag op met het projectteam om te komen tot een goed resultaat.

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

Het project Sint Janskerkhof in Utrecht van de opdrachtgever Universiteit Utrecht heeft de meeste indruk gemaakt. Het betrof een grootschalige renovatie van meerdere, authentieke gebouwen met elk hun eigen karakter dat behouden moest blijven. Als beginnend engineer heb ik hier destijds veel geleerd als het gaat om overleggen met opdrachtgever en architect om samen tot een schitterend eindresultaat te komen.

Heb je nog een leuke anekdote?

In de begin jaren van mijn loopbaan kregen wij regelmatig specificaties over luchtbehandelingskasten per fax toegestuurd. Hierbij kwam het meer dan eens voor dat een 8 voor een 3 werd aangezien! Je snapt dat dit weleens tot vreemde resultaten leidde.

Heeft u vragen of wilt u advies?