Nieuws

Medewerker aan het woord: Jeroen Rosendaal

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Mijn naam is Jeroen Rosendaal en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen van 9 jaar en 6 jaar in Dussen.

In 2006 ben ik begonnen bij HvM als elektrotechnisch tekenaar en werk ondertussen alweer 14 jaar met veel plezier bij HvM. Ik ben werkzaam als Elektrotechnisch Engineer en houdt me voornamelijk bezig met het compleet ontwerpen van elektrotechnische installaties. Daarnaast doe ik ook nog een stukje systeembeheer en als er iets gerepareerd moet worden of een lichtje moet vervangen worden, weten ze me te vinden.

Wat kun je vertellen over de organisatie?

We hebben een leuke groep mensen die allemaal heel goed met elkaar overweg kunnen. Bij vragen en of opmerkingen kan iedereen bij elkaar terecht en er heerst een goede en prettige sfeer binnen het bureau.

Ook voor opdrachtgevers, architecten, vertegenwoordigers en andere relaties zijn wij makkelijk bereikbaar en benaderbaar, waardoor er altijd relatief snel geschakeld kan worden binnen een project.

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

De mooiste projecten waar ik zelf zeer nauw bij betrokken ben geweest zijn het Groninger Forum en Naturalis in Leiden. Beide project brachten waren zeer uitdagend en op installatietechnisch gebied zat er echt alles in. Daarnaast was het ook mooi dat ik van het begin tot het einde bij deze projecten was betrokken, dan ben je er ook extra trots op als het project gereed is en de opdrachtgever en gebruikers tevreden zijn over het eindresultaat.

Daarnaast hebben we heel veel andere mooie projecten welke reeds klaar zijn of nog in ontwikkeling. Een van mooiste dingen binnen HvM is de grote variatie aan projecten, van musea tot een woonhuis.

Heb je nog een leuke anekdote?

Met name de bedrijfsuitjes zijn heel leuk. Ieder jaar hebben we een barbecue waar iedereen met heel de familie aanwezig is.

Ook gaan we regelmatig een weekend weg met de partners. Zo zijn we onder andere naar Italië geweest toen HvM 70 jaar bestond, maar ook in Utrecht, Maastricht en Groningen zijn we geweest. Tijdens deze uitjes bezoeken we projecten maar wordt ook zeker de gezelligheid niet vergeten.

Heeft u vragen of wilt u advies?