Nieuws

Medewerker aan het woord: Jeroen Eenstroom

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Mijn naam is Jeroen Eenstroom, ben woonachtig in de gemeente ’s-Hertogenbosch, woon samen en ben sinds een jaar de trotse vader van een wolk van een dochter. Ergens in het jaar 2006 is mijn loopbaan bij Huisman & van Muijen begonnen, waar ik meteen aan de slag kon met impsante projecten zoals het Stedelijk Museum in Amsterdam en de KMAR (Koninklijke Marechaussee) te Schiphol. De functie welke ik in 2006 toebedeeld kreeg, was die van Junior Engineer. In deze rol was ik voornamelijk bezig met ontwerpend tekenen en het ondersteunen van de Engineers en Projectleiders.

Na tevens de functies van Engineer, Projectleider en Adviseur te hebben uitgeoefend, ben ik sinds 1 januari van dit jaar toegetreden tot de directie van Huisman & van Muijen. Hiermee heb ik alle functies doorlopen welke binnen ons (dat kan ik met recht nu zeggen) bedrijf mogelijk zijn, wat op zichzelf best bijzonder is.

Wat kun je vertellen over de organisatie?

Mijn ervaring bij Huisman & van Muijen is dat ieders mening telt, er respect is voor elkaar en dat er een groot gevoel van saamhorigheid is. Ons kantoor heeft geen eigen werkplekken of kantoren, hierdoor is het gevoel van een hiërarchische organisatie niet aanwezig, is eenieder benaderbaar en is er ruimte voor discussie en nieuwe ideeën. Een fijne dynamiek ontstaat hierdoor wat de resultaten alleen maar positief beïnvloed wat mij betreft!

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

Vanwege mijn persoonlijke interesses moet ik toegeven dat Poppodium 013 en de diverse theaterprojecten behoren tot de projecten waar ik met veel plezier aan terugdenk. Niet omdat ze makkelijk waren, in tegendeel, maar omdat ik deze opdrachtgevers goed denk te begrijpen en de sfeer van deze gebouwen me zeer aanspreekt. Waar ik zelf vaak voor-, op- en achter het podium heb gestaan, ben ik door mijn werk weer op een andere wijze bezig geweest in deze branche.

Heb je nog een leuke anekdote?

Een leuke anekdote, tja… De humor van techneuten is niet altijd breed gedragen, maar hier komt het.  Tijdens een project in Limburg, waar ik aan tafel zal als adviseur elektrotechniek, had ik tijdens een vergadering een mooi verhaal afgestoken over de bedrijfszekerheid van stroom en de oplossingen welke denkbaar zijn om dit te garanderen. Men vroeg mij om deze oplossingen per mail op te sommen en rond te sturen naar het ontwerpteam, wat voornamelijk bestond uit Limburgers. Driftig had ik mijn mail getikt, waarin ik alle zaken opsomde waarmee rekening moest worden gehouden om de installatie zo bedrijfszeker uit te voeren. Noodstroomaggregaten, UPS-en, preferente aansluitingen en ga zo maar door. Bij het ontvangen van mijn mail kon menig Limburger een lach niet onderdrukken, daar mijn emailadres mijn voorletter en achternaam betreft, jeenstroom@hvm.nl, en jeenstroom in het Limburgse dialect (fonetisch gespeld) letterlijk betekent “geen stroom”.  Daar maak je dan geen hele goede beurt mee 😊. 

Heeft u vragen of wilt u advies?