Nieuws

Medewerker aan het woord: Femke Pels

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Ik ben Femke Pels, 39 jaar. Ik woon in Empel samen met mijn gezin, ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij twee jongens, Lars van 9 en Jorn van 5. Ik ben in 2001 begonnen bij HvM, in 2006/2007 even een jaartje wat anders gedaan en toen weer teruggekomen, dus ik werk bij elkaar alweer zo’n 18 jaar hier. Ik ben werkzaam als management assistente, ik ondersteun de directie met allerlei zaken, ik bereid acquisitie-aanvragen voor en zo nu en dan heb ik ook nog administratieve werkzaamheden. Een afwisselende baan dus. 

Wat kun je vertellen over de organisatie?

We zijn een leuke club mensen bij elkaar. Er heerst een ongedwongen sfeer. Iedereen kan bij elkaar terecht voor vragen of opmerkingen of gewoon een praatje. Ook naar buiten toe, voor relaties, zijn we makkelijk benaderbaar. We hebben met verschillende relaties al jarenlang contact en weten elkaar altijd te vinden. 

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

Er is niet echt 1 project dat indruk op mij heef gemaakt, het zijn er heel veel! 1 van de meest recente projecten is toch wel Naturalis. Wat een prachtig gebouw is dat geworden! Maar uit het verleden vind ik Dominicaner Kerk in Maastricht ook prachtig. Een kerk waar een boekenhandel in is gevestigd en alle oude kenmerken van de kerk zijn behouden gebleven, heel gaaf! Zo ook de Petrus Kerk in Vught. We doen bij HvM zoveel verschillende soorten projecten, van een woonhuis tot een groot museum. Ik vind het mooi dat we vaak vanaf het ontwerp bij een project betrokken zijn en dat we dat zien uit groeien tot een compleet gebouw.

 Heb je nog een leuke anekdote?

Bij HvM betrekken we de partners en kinderen van de collega’s ook bij het bedrijf. We doen naast het werk ook veel leuke dingen samen. Zo hebben we 1x per jaar een grote bbq op het terrein van HvM met partners en kinderen. Een groot speelkussen voor de kinderen mag dan zeker niet ontbreken. We zijn al regelmatig met zijn allen een weekendje weg geweest. Begin van het jaar naar Groningen geweest, met uiteraard een bezoek aan het Forum Groningen, een recent opgeleverd project van ons.  We zijn een keer naar Italië geweest, naar Utrecht en Maastricht. Deze uitjes worden dan gecombineerd met een bezoek aan een project van ons. Zo kunnen we onze partners ook laten zien wat het resultaat is van ons werk.

Heeft u vragen of wilt u advies?