Nieuws

Medewerker aan het woord: Arne Bruijgom

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Mijn naam is Arne Bruijgom, 49 jaar, getrouwd en vader van een zoon en dochter. Ik werk inmiddels 25 jaar bij Huisman & Van Muijen. Huisman & Van Muijen was mijn eerste werkgever na mijn studie werktuigbouwkunde. Ik ben inmiddels directeur/mede-eigenaar, maar bovenal adviseur. Vanuit mijn technische achtergrond probeer ik onze opdrachtgevers te adviseren in een zo duurzaam mogelijke oplossing voor hun gebouw, waarbij we altijd het meest optimale binnenklimaat nastreven.

Wat kun je vertellen over de organisatie?

We streven een platte organisatie na, waarbij wij als directie makkelijk benaderbaar, zowel door onze relaties als door onze medewerkers. Of het nu technische vragen zijn, vragen van organisatorisch aard of iets persoonlijk is, ik probeer er altijd tijd voor vrij te maken. Ik vind het prettig om een goed contact te hebben met opdrachtgevers en overige ontwerp- en bouwpartners, waarbij respect voor elkaars discipline met specifieke ontwerpvragen centraal staat.

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

Het project wat mij altijd bij zal blijven is de uitbreiding van Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Ik ben daar als “groentje” (tekenaar) aan begonnen en heb het project ca. 8 jaar later afgerond toen ik inmiddels projectleider was. Met name het proces rondom dit project zal voor mij altijd bijzonder blijven.

Heb je nog een leuke anekdote?

Een van de gebeurtenissen die me bij gebleven is, is eigenlijk tevens een van de minst prettige uit de afgelopen 25 jaar. Bij een inbraak in ons kantoor zijn lang geleden alle computers en server gestolen. De inbraak is de volgende ochtend ontdekt. Met een aantal collega’s en met hulp van onze ICT-leverancier waren alle nieuwe computers, server en het netwerk de eerstvolgende nacht weer op orde. Na een heel kort nachtje, douchen en schone kleren de volgende ochtend weer vroeg op kantoor om de laatste puntjes mee op te lossen, zodat iedereen weer kon werken.

Heeft u vragen of wilt u advies?