Nieuws

Medewerker aan het woord: Amber Daniels

Wie ben je, hoelang werk je al bij HVM en wat is je functie?

Hoi! Mijn naam is Amber Daniels, 25 jaar en ik ben woonachtig in het mooie Breda. Ik werk sinds November 2020 bij Huisman & van Muijen als engineer werktuigbouwkunde.  

Wat kun je vertellen over de organisatie?

De sfeer bij Huisman & van Muijen is altijd goed. Iedereen staat klaar om jouw vragen te beantwoorden of te discussiëren over goede oplossingen. Er is een platte organisatiestructuur waardoor ik in korte tijd al heel veel heb mogen leren. 

Welk project heeft op jou persoonlijk de meeste indruk gemaakt?

Ik heb in de korte tijd dat ik hier werk al veel grotere en kleinere projecten mee mogen maken. Het project dat me tot nu toe het meeste is bijgebleven is een project voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Toen ik een paar maanden werkzaam was hier mocht ik meedraaien om een hele serie energielabels te maken. Het leuke daarvan vond ik dat dit werk erg afwisselend is. Je gaat langs verschillende soorten panden in het mooie ’s-Hertogenbosch en omstreken, ziet vaak mooie panden, spreekt veel mensen, hoort veel verhalen en daarna mag je de opgenomen panden gaan uitwerken op kantoor. Dit zorgt voor dynamiek in je dag en je zit niet de hele dag achter je bureau. Alhoewel dat met mijn gezellige collega’s ook geen straf is natuurlijk!

Heb je nog een leuke anekdote?

Vorig jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding Biomedische Technologie aan de TU/e. Dit gaf natuurlijk wel een paar opgetrokken wenkbrauwen toen ik bij Huisman & van Muijen kwam werken.  Ik heb mijn afstudeeropdracht op het gebied van regeneratie van hartkleppen gedaan. Dus toen er een keer werd gevraagd of de mevrouw van de hartkleppen het nog steeds leuk vindt bij Huisman & van Muijen, moest ik uiteraard wel lachen. Het antwoord? Ja, heb het nog steeds naar mijn zin!

Heeft u vragen of wilt u advies?