Nieuws

Home of Red Bull Amsterdam in Awarehouse Danzigerkade

Met bijna 29.000m2 BVO verdeeld over 6 verdiepingen en een ondergrondse parkeergarage van 4000m2 is Awarehouse een toonaangevend duurzaam gebouw op de Houthavens.

In opdracht van Heren2 was Huisman & Van Muijen verantwoordelijk voor het ontwerpen van de installaties in dit prachtige gebouw ontworpen door dedato architecten en ontwerpers.
Het gebouw is ontworpen als een multifunctioneel gebouw.

Sinds een aantal weken is RedBull een van de bewoners. Ook bij Red Bull heeft Huisman & Van Muijen installatieadvies mogen uitbrengen. Red Bull heeft zich op de 3e en 4e verdieping gehuisvest met open offices, private offices, meeting rooms, focus offices, sanitair etc.

Voor het gebouw Awarehouse is door HvM een basisinstallaties geadviseerd en gerealiseerd voor een marktconform bedrijfsgebouw met onder andere horeca-mogelijkheden op de begane grond en op de verdiepingen kantoorfuncties waarbij ten behoeve van specifieke installaties voor communicatie en beveiliging etc. loze voorzieningen zijn aangebracht en ruimtereserveringen zijn opgenomen. Gebruiker Red Bull wenste specifiekere installaties waardoor HvM de geprojecteerde bestaande installaties heeft aangepast en uitgebreid.

In bijgaande video is te zien dat Red Bull gehuisvest is in een inspirerende omgeving.

Heeft u vragen of wilt u advies?