Nieuws

Diploma-uitreiking TVVL

Woensdag 22 juni was het dan eindelijk zover. Er mocht weer een echte fysieke diploma-uitreiking plaatsvinden bij de TVVL. Onze collega’s Marieke Schemkes, Amber Daniels en Bas Plaum mochten hun diploma TVVL Luchtbehandeling in ontvangst nemen. Marieke en Bas hadden deze vorig jaar al gehaald maar in verband met corona was er nog geen fysieke diploma-uitreiking geweest. Amber heeft de opleiding dit jaar met goed gevolg afgesloten.

Marieke heeft dit jaar ook de nieuwe erkende post-hbo-opleiding “Duurzaam ontwerpen en adviseren gebouwde omgeving” doorlopen en met goed resultaat afgesloten. Een diploma hiervan volgt nog. Gefeliciteerd Marieke, Amber en Bas!

Huisman & Van Muijen geeft zijn medewerkers graag de mogelijkheid om kennis uit te breiden door middel van een cursus of opleiding. Voor scholing gaan wij graag naar TVVL. Huisman & Van Muijen is lid van TVVL, onze collega Will van der Weijden is tevens docent bij TVVL en collega Arne Bruijgom is lid van de regiocommissie Brabant. Vanuit TVVL regio Brabant worden er regelmatig lezingen georganiseerd over nieuwe ontwikkelingen die interessant zijn voor onze branche. Ook Huisman & Van Muijen is graag gastheer voor dergelijke lezingen.

Heeft u vragen of wilt u advies?