Entreegebouw Geofort Herwijnen

Entreegebouw Geofort Herwijnen

Entreegebouw Geofort Herwijnen

.

Bijzonderheden

Stichting GeoFort heeft het besluit genomen het GeoFort in Herwijnen te gaan uitbreiden met een nieuw entreegebouw.

 Het nieuwe entreegebouw sluit aan op de voormalige kazerne en is zodanig ontworpen dat deze in een latere fase verder is uit te breiden. De nieuwbouw is gesitueerd in het historische profiel van het forteiland. De entree is gelegen in het centrum van het forteiland en geldt als de spil voor alle verkeersstromen. De entree van de nieuwbouw ligt op het einde van de centrale entree-as, direct zichtbaar en aantrekkelijk vormgegeven. De entree is de start van de GeoExperience, het betaalde gedeelte van het forteiland. De entreehal geeft met haar verfijnde en ‘spannende’ vormgeving een voorproefje van wat gaat komen, en zal ‘verleiden’ om de attractie te bezoeken.

 

Plaats
Herwijnen

Opdrachtgever
Stichting GeoFort

Architect
9 graden Architectuur

Bruto vloeroppervlakte
675 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?

Poppodium 013 Tilburg

Poppodium 013 Tilburg

Poppodium 013 Tilburg

Bijzonderheden

Het project betreft de uitbreiding van het Poppodium 013 te Tilburg en bestaat hoofdzakelijk uit de uitbreiding van de grote en kleine zaal tot een capaciteit van 3400 respectievelijk 800 bezoekers.

 

Plaats
Tilburg

Opdrachtgever
Gemeente Tilburg

Architect
Benthem Crouwel Architects

Bruto vloeroppervlakte
6.772 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?

ROC Willem de Rijkelaan Eindhoven

ROC Willem de Rijkelaan Eindhoven

ROC Willem de Rijkelaan Eindhoven

Bijzonderheden

Het ROC Eindhoven heeft de School voor de Zorgsector en de School voor Welzijn samengevoegd in het gebouw aan de Willem de Rijkelaan. De school voor de Zorgsector was reeds op deze locatie gehuisvest. Het gebouw heeft een flinke renovatie en een uitbreiding ondergaan om beide scholen voor langere termijn te huisvesten. 

Met name de klimaatinstallatie is behoorlijk uitgebreid met een volledig gebalanceerd luchtbehandelingssysteem.

Uit oogpunt van duurzaamheid is een Warmte Koude Opslagsysteem opgenomen, waarmee ’s winters het gebouw verwarmd en ’s zomers gekoeld kan worden. Hiermede wordt op een verantwoorde manier tegemoet gekomen aan de wens van de gebruiker om het binnenklimaat sterk te verbeteren.

.

Plaats
Eindhoven

Opdrachtgever
Complan B.V. Eindhoven

Architect
Diederen Dirrix

Bruto Vloeroppervlakte

Verbouwing:     16.000m²
Uitbreiding:         1.800m2

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?