Gemeentekantoor Wijchen

Gemeentekantoor Wijchen

Gemeentekantoor Wijchen

Fotocredits: Architectenbureau De Twee Snoeken

Bijzonderheden

Herhuisvesting Gemeentekantoor te Wijchen. Het pand is uitgebreid op twee plekken met een extra verdieping en is voorzien van grote vides.

Op de begane grond zijn o.a. de publiekshal en een multifunctionele invulling voor restaurant en vergadercentrum gerealiseerd. Door de ruimtelijke opbouw van het bestaande pand is in de middengebieden voldoende ruimte overgebleven om alle gewenste facilitaire functies, zoals vergaderruimten, flexplekken, concentratiewerkplekken, loungeruimten etc. te realiseren.

Plaats
Wijchen

Opdrachtgever
Gemeente Wijchen

Architect
Architectenbureau De Twee Snoeken

Bruto Vloeroppervlakte
5.112 m²

Stadium
Opgeleverd

Heeft u vragen of wilt u advies?