Sportcomplex SJC Noordwijk

Artist Impressions: © Grosfeld Bekkers Van der Velde Architecten

Bijzonderheden

Nabij de hoofdtoegangsweg van Noordwijk wordt een nieuwe sportcomplex gebouwd.

Het complex bestaat uit een sporthal welke ook als poppodium kan functioneren alsmede het sportcomplex van de voetbalvereniging SJC.

De sporthal is half verdiept waardoor de kantine en andere ruimten van SJC rondom uitkijken op de velden.

Het sportcomplex is gasloos ontworpen. Voor de verwarming en warmtapwater zijn luchtgekoelde warmtepompen toegepast.

De verschillende functies hebben eigen luchtbehandelingskasten zodat deze op eigen bedrijfstijden kunnen functioneren.

Het complex is voorzien van LED verlichting, waarbij ook diverse detaillering is uitgelicht.

Om de energiekosten per gebruiker te kunnen verrekenen, zijn diverse tussenmeters toegepast.

 

Plaats
Noordwijk

Opdrachtgever
Gemeente Noordwijk

Architect
Grosfeld Bekkers Van der Velde Breda

Bruto Vloeroppervlakte
4.100 m²

Stadium
In uitvoering

Heeft u vragen of wilt u advies?