Entreegebouw Geofort Herwijnen

 

1

 

Bijzonderheden

Stichting GeoFort heeft het besluit genomen het GeoFort in Herwijnen te gaan uitbreiden met een nieuw entreegebouw.

 

Het nieuwe entreegebouw sluit aan op de voormalige kazerne en is zodanig ontworpen dat deze in een latere fase verder is uit te breiden. De nieuwbouw is gesitueerd in het historische profiel van het forteiland. De entree is gelegen in het centrum van het forteiland en geldt als de spil voor alle verkeersstromen. De entree van de nieuwbouw ligt op het einde van de centrale entree-as, direct zichtbaar en aantrekkelijk vormgegeven. De entree is de start van de GeoExperience, het betaalde gedeelte van het forteiland. De entreehal geeft met haar verfijnde en 'spannende' vormgeving een voorproefje van wat gaat komen, en zal 'verleiden' om de attractie te bezoeken.